This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Shërbimet

Taksa

BDO ju shërben klientëve në të gjithë vendin dhe në mbarë botën në një mjedis gjithnjë e më kompleks të sistemit të taksave.

Taksa
Konsulenca Financiare

Konsulenca Financiare

Si një nga rrjetet e konsulencës më të mëdha në botë, ne ofrojmë një sërë shërbimesh për të mbështetur klientët tanë në gamën e jashtëzakonshme të sfidave, ndryshimeve dhe mundësive. Me përvojë të gjerë në industri dhe burime njerëzore të një...

Shërbimet mbështetëse & Outsourcing

Shërbimet e kontabilitetit që ne ofrojmë janë të përshtatura për të përmbushur kërkesat specifike të klientive tanë dhe kryhen nën vëmendjen dhe mbikqyrjen e stafit të specializuar për të garantuar cilësinë e shërbimit.

Shërbimet mbështetëse