This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Rreth Nesh

Rreth Nesh

BDO është një rrjet ndërkombëtar i firmave të auditimit, kontabilitetit, taksave dhe këshillimeve të cilat kryejnë shërbime profesionale nën emrin e BDO. Ne veprojmë në 154 vende me 64,500 njerëz që punojnë nga 1400 zyra në mbarë botën. Globalisht, BDO gjeneroi të ardhura prej 7.3 miliard USD në vitin 2015.

 

Pajtueshmeria & Etika

Shërbimi i jashtëzakonshëm i klientit kërkon një angazhim të jashtëzakonshëm ndaj integritetit, përgjegjësisë dhe llogaridhenies.


BDO është e përkushtuar në respektimin e standardeve më të larta të etikës dhe pajtueshmërisë në përputhje me politikat e brendshme dhe ligjet dhe rregulloret e jashtme.  Të gjithë punonjësit dhe partnerët tanë pritet të mbajnë Vlerat Thelbësore të BDO-së dhe të sillen deri në shkallën më të lartë të sjelljes etike, ligjore dhe profesionale.  Zyra jonë e Pajtueshmërisë dhe Etikës nxit një kulturë korporative në të cilën përparësia kryesore është gjithmonë të bëjmë gjënë e duhur.

Transparency-report-2019_1