This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • BDO Global Private Client Services brochure
:

BDO Global Private Client Services brochure

22 shtator 2016

E krijuar në vitin 2003, Qendra Globale e Shërbimeve ndaj Klientit dhe Inovacionit (GPCS), shërben si epiqendra e shërbimeve ndërkombëtare të klientëve të BDO-së.

Ekipi është përbërë nga specialistë të një rrjeti global me 3 nëngrupe kryesore - Evropa, Amerikat dhe Azia. 

Anëtarët e saj takohen rregullisht në qendrat kryesore financiare për të mbajtur marrëdhënie të ngushta pune.