This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Teknologjia, media dhe telekomunikacioni

Teknologjia, media dhe telekomunikacioni

Inovacioni është elementi kryesor për të patur sukses në industrinë e informacionit dhe teknologjisë. Në një ambient me rregulla dhe modele të biznesit në ndryshim të vazhdueshëm, praktikat e shëndosha fiskale dhe qasje në kapital janë më të rëndësishme se kurrë.

Specialistët tanë u japin klientëve njohuritë dhe burimet e informacionit të nevojshme për të menaxhuar me sukses këtë mjedis biznesi. Ne i kuptojmë sfidat me të cilat përballen kompanitë e teknologjisë dhe komunikimit gjatë procesit të rritjes së biznesit të tyre dhe u ofrojmë zgjidhjet më të përshtatshme.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh në fushat kyçe të mëposhtme:

  • Planifikim dhe këshillim taksash
  • Raportim Financiar dhe çështje të tjera rregullative
  • Bashkimi dhe/ose Blerja (M&A)
  • Listimi në bursa, etj