This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Pasuritë e patundshme dhe ndërtimi

Pasuritë e patundshme dhe ndërtimi

Tendencat kanë ndryshuar në industrinë e pasurive të patundshme dhe të ndërtimit. Ndërsa në vitet e mëparshme kompanitë janë mbështetur në financimin tradicional, sot ekzistojnë më shumë mundësi për financim nëpërmjet partneriteteve publike - private dhe investitorëve ndërkombëtarë. Si rezultat, mundësi të shumta janë në dispozicion në shumë rajone të vendit në industrinë e pasurive të patundshme dhe të ndërtimit.

BDO luan një rol kryesor në industrinë e pasurive të patundshme dhe të ndërtimit. Ekspertët tanë sigurojnë shërbime të plota për investitorët e pasurive të patundshme, për zhvilluesit, ndërtuesit e shtëpive dhe kontraktorët.

Ne punojmë ngushtë me klientët për të gjetur zgjidhje për çështjet e industrisë, duke përdorur ekspertizën tonë në çdo fushë nga auditimi dhe këshillat për biznesin deri tek taksat mbi fitimet, kapitali dhe kontabilitetin e kostos, për të ndihmuar klientët tanë të rriten, madje edhe në tregun e trazuar të sotëm.

Fusha jonë e veprimtarisë përfshin:

  • Konsulencë për kontabilitetin në përputhje me SNRF dhe SKK, etj
  • Vlerësimi i pronës
  • Due diligence
  • Auditime të veçanta